CONTACTLENZEN

  1. Home
  2. chevron_right
  3. CONTACTLENZEN

Informatie over contactlenzen

holsboer optometrie contactlenzenHolsboer Optometrie heeft een tweetal HBO-opgeleide contactlensspecialisten in dienst. Holsboer Optometrie is aangesloten bij de Optometristen Vereniging Nederland (OVN) en Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten (ANVC). Binnen ons bedrijf zijn er twee contactlensspecialisten permanent aanwezig om uw vragen of problemen te beantwoorden of op te lossen. Op deze manier proberen wij u als klant een goede service en juiste oogzorg te garanderen.

Na een uitgebreide oogmeting kunnen we beoordelen of u geschikt bent voor het dragen van contactlenzen. De aanpaskosten zijn voor uw rekening, maar eventuele kosten van de lenzen krijgt u retour als het dragen van lenzen u niet bevalt.

Informatie over daglenzen

Deze lenzen zijn ideaal bij sporten en op vakantie. Je hebt geen schoonmaak vloeistof nodig en dus geen extra gewicht. Je kunt de lenzen prima gebruiken naast de bril en je hoeft de lenzen niet elke dag te dragen. Daglenzen zijn er in een plus en min sterkte. De nieuwe generatie daglenzen zijn er ook met een cilinder correctie.

Een voordeel van een lens die één dag gedragen wordt is dat de lens niet de kans krijgt om sterk te vervuilen. Dus je hebt iedere dag frisse en schone lenzen. Heb je interesse in dit snel vervangingssysteem voor de vakantie of tijdens het sporten? Neem dan contact op met een van onze contactlensspecialisten.

Veelgestelde vragen

Contact Info

Stationsplein 12, 6811 KG, Arnhem
026 442 67 35

ONLINE BRILLEN PASSEN

online brillen passen

ONLINE BRILLEN PASSEN

Prijs indicatie

Aanpaskosten
hard/zacht
€ 70,-
Aanpaskosten nachtlenzen
€ 150,-

Contact ons op 026 442 67 35 of E-mail ons naar info@holsboeroptometrie.nl

Wij helpen u graag.

Menu

Webdesign & beheer: Optosite