ONS TEAM

Met als oorsprong een familiebedrijf zijn we uitgegroeid tot een onderneming waar we erg veel waarde hechten aan de klant. Ons team bestaat uit ambitieuze professionals die u, van harte welkom heten. Hebt u een vraag over een visueel aspect, of opzoek naar een solution dan bent u bij ons bij het goede adres. Elke dag proberen we ons te verbeteren om onze performance binnen de optiek en optometrie op pijl te houden!

peter

Peter Derksen

Eigenaar / Holsboer Optometrie

Eigenaar van Holsboer Optometrie sinds 1996. Werkzaam als optometrist, FAAO en is gespecialiseerd in visuele beperkingen. Hoog kennis niveau en voortdurend bezig met na- en bij scholing. Ondanks, zijn drukke agenda is hij regelmatig op de werkvloer te vinden om een glimlach op uw gezicht te toveren.

lia

Lia Lether

Mede eigenaar / Holsboer Optometrie

Mede eigenaar van Holsboer Optometrie vanaf januari 1996. Werkzaam bij Holsboer vanaf september 1995 als gepassioneerde beheerder inkoop/verkoop, administratie en marketing medewerker. En altijd up-to-date van de laatste trends binnen de optiek modelijn.

Medewerkers

Marja Brom

Marja Brom

Opticien

Werkzaam sinds oktober 1999 als opticien. Als vakvrouw geeft ze een passend advies en levert ze een deskundige meting. Het vinden van een passend montuur is haar passie!

Matthyn

Matthyn Visser

Opticien

Matthyn is onze jongste collega, door zijn jonge leeftijd geeft hij weer frisse input voor Holsboer Optometrie! Matthyn verzorgd oogmetingen, maakt brillen, alsmede de visuele hulpmiddelen.

Huis hond

Huis hond

Beveiliger

Onze huishond houdt voor u een oogje in het zeil! Naast zijn waakzaamheid is onze huishond ook gewoon heel gezellig!

keyboard_arrow_down

Contact ons op 026 442 67 35 of E-mail ons naar info@holsboeroptometrie.nl

Wij helpen u graag.

Menu

Webdesign & beheer: Optosite